despre noi

Despre noi

La inceput BOGraphics a fost un hobby. Era sansa pe care a avut-o un pusti talentat de a-si pune in practica ideile cele mai creative. Dupa un timp au fost doi. Impreuna au pus bazele BOGraphics, o firma mica dar inimoasa, pentru care noaptea devenea zi odata cu primele proiecte mai mari. Ideile lor au prins viata in proiecte din ce in ce mai indraznete care le-au adus satisfactia lucrului bine facut si multumirea clientilor.

In timp, BOGraphics a crescut din experientele sale ajungand sa fie ceea ce s-a dorit: un studio de grafica in care munca se face cu pasiune, iar rezultatele sunt pe masura. In tot ceea ce facem ne ghidam dupa niste valori simple: bun simt si corectitudine. Restul vine de la sine: proiecte de calitate, deadline-uri respectate, preturi corecte, implicare 100%, informare si consiliere continua pe tot parcursul proiectelor.

La BOGraphics oferim servicii de grafica pentru diverse domenii. Facem prezentari arhitecturale, prezentari de produs, productie de materiale publicitare, identitate vizuala, pregatire de tipar, fotografie de produs si arhitecturala, site-uri de prezentare si aplicatii web etc. Mai multe detalii gasiti in sectiunea servicii.

De ce as alege BOGraphics si nu o agentie mare?

BOGraphics nu este inca o companie mare, dar calitatea si promptitudinea serviciilor pe care le oferim ne-au adus clienti de prestigiu care au revenit cu noi proiecte. Astfel, dimensiunea companiei nu are relevanta pentru calitatea finala a proiectului. De cele mai multe ori companiile mici sunt cele care ofera cele mai impresionante rezultate.

O companie mare practica in general preturi fixe si mari. In timp ce la BOGraphics oferim preturi corecte, calculate in functie de cerintele proiectului. Regulile interne din companiile mari duc la o calitate destul de slaba a rezultatului final, iar comunicarea cu beneficiarul proiectului lasa de dorit. La BOGraphics insa acordam o atentie sporita proiectelor, implicandu-ne la un nivel personal in realizarea acestora. Pentru noi modul in care comunicam cu dumneavoastra este esential.

Un alt lucru foarte important il reprezinta persoana de contact! Daca la o companie mare vorbiti cu persoane care doar intermediaza si nu prea au nicio legatura cu executantii proiectului, la noi aveti acces imediat la persoana care il executa!

De ce as alege BOGraphics si nu o alta agentie mica?

Pentru ca ne implicam 100% in proiectele pe care le facem. BOGraphics se traduce prin pasiune. Atunci cand faci un lucru pentru ca ti l-ai dorit nu poti decat sa pui mult suflet, iar acest lucru se vede atat in rezultatul final cat si in relatia pe care o stabilesti cu ceilalti: colegi sau clienti. La fel se intampla la BOGraphics: reusim sa mentinem activitatea noastra la granita dintre hobby si munca. Si asta ne aduce noua satisfactia ca facem proiecte de calitate, iar clientilor nostri multumirea ca proiectele noastre le-au adus rezultatele dorite.

In plus, valorile care ne conduc in viata de zi cu zi, bunul simt si corectitudinea, ne ghideaza si activitatea la BOGraphics. Astfel, proiectele noastre se incheie abia atunci cand atat noi, cat si dumneavoastra suntem multumiti de rezultat.