preturi

Prezentari 3D

 
  Prezentarile implica modelare, texturare, iluminare si rendering. Pretul depinde atat de timpul necesar executiei proiectului cat si de tipul de randare dorita!
Prezentare 3D arhitecturala de exterior de la 200 €
Prezentare 3D arhitecturala de interior de la 250 €
Animatie 3D de la 350 €
   

Web Design

 
  Costurile realizarii unui site web sunt influentate de complexitatea layout-ului, de numarul de pagini si de informatii pe care le va contine si de realizarea elementelor de tip flash sau a scripturilor.
Layout web de la 100 €
Site de prezentare complet de la 200 €
Magazin online de la 400 €
   

Grafica publicitara

 
  Pentru productia materialelor de tipar se vor percepe tarife separate, in functie de specificatiile materialului tiparit (suport, format, dimensiuni, tip hartie, lacuire, numar de pagini, tip coperti, culori).
Machetare 8 €/pagina
Corectura 5 €/pagina
Creatie layout de la 50 €
   

Fotografie

 
  Costurile unei sedinte foto depind de durata acesteia si de echipamentele folosite: trepied, lumini, obiective.
Sesiune foto de 2 - 4h 100 €
Restaurare foto de la 10 €/imagine
Panorame 50 €/imagine
   

Servicii conexe

 
   
Carti de vizita 100 €/500 buc
Inscriptionare CD/DVD 1.7 €/bucata
   

Tarifele prezentate contin TVA, sunt calculate la cursul BNR din ziua respectiva, au caracter informativ si pot fi diferite in functie de costurile necesare proiectului dumneavoastra!

Pentru cotatii de pret relevante va rugam sa ne trimiteti cerintele dumneavoastra la adresa de e-mail office[@]bographics[.]ro sau folosind formularul de oferta de pe acest site sau ne puteti contacta telefonic la numarul 0726 312 378.

La cererea dumneavoastra, putem realiza mostre de design pentru site-uri web, prezentari 3D si print fara sa va coste nimic! Daca sunteti multumit vom continua executia proiectului si vom stabili preturile de comun acord.