prezentari 3D

Fie ca doriti un film de prezentare 3D, o animatie a unei scene sau doar imaginea unui produs sau imobil care nu a fost inca realizat, noi va putem ajuta. Ne trebuie doar specificatiile produsului pe care doriti sa-l prezentam si cateva detalii descriptive. Practic facem prezentari 3D pentru orice tip de produs, indiferent de destinatia acestuia: pentru o campanie publicitara, pentru dezvoltarea unui site, a unei aplicatii sau al unui joc video.

Atunci cand partenerii dumneavoastra de afaceri nu pot viziona produsul dumneavoastra, o prezentare 3D poate fi cea mai buna solutie. Salveaza timpul si costul necesare pentru a vedea produsul respectiv intr-un alt oras, de exemplu, si are costuri de realizare mult mai mici decat productia propriu-zisa. Cu ajutorul prezentarilor 3D obtineti o mai buna perceptie a dimensiunilor produsului in spatiu, observati orice fel de detaliu si puteti reduce costurile de productie identificand eventualele probleme inaine de executia propriu-zisa.

Daca insa aveti deja un imobil pe care doriti sa-l puneti in valoare printr-o noua amenajare interioara, o prezenare 3D va poate ajuta sa luati cea mai buna decizie. Nu intotdeauna ideile nonconformiste si creative pot fi puse si in practica. De aceea este mult mai bine sa puteti sti dinainte cum va arata noua amenajare. Puteti economisi timpul, banii si energia pe care le-ati consuma realizand o amenajare care in final sa nu fie pe placul dumneavoastra.

Orice prezentare 3D implica 4 etape: modelare, texturare, iluminare si rendering. In functie de cerintele proiectului putem pune mai mult accent pe oricare dinre aceste etape.

Ce sunt prezentarile 3D si ce avantaje ofera:

Prezentarile 3D sunt obtinute in urma unui proces de creatie grafica tridimensionala folosind computere si software special. Acestea pot fi realizate sub forma de imagini statice sau clipuri video. Etapele realizarii unui proiect 3D implica: modelarea obiectelor din scena, texturarea lor, iluminarea scenei si randarea.

Prezentarile 3D ofera o serie de avantaje fata de prezentarile 2D obtinute prin desen si ilustratie. Printre acestea se numara:

Unde si cand sunt folosite prezentarile 3D:

Randarile sunt imagini digitale, realizate integral in urma unui proces de modelare si creatie digitala. Ca urmare acestea pot fi utlizate cu usurinta in orice forma, pe orice suport media.

De cele mai multe ori clientul are nevoie de prezentari arhitecturale 3D in timp ce dezvolta practic proiectul. De aceea productia 3D poate fi impartita in mai multe etape care pot fi sincronizate cu etapele de constructie si promovare. Prezentarile 3D permit o mare flexibilitate in executia lor. Astfel, putem acorda o prioritate mai mare anumitor parti ale proiectului, pentru a-l dezvolta impreuna cu dumneavoastra, in timp real. In plus exista intotdeauna posibilitatea de a face modificari in proiect fara a reincepe creatia de la zero.

Portofoliu prezentari 3D

Preturi prezentari 3D

 
  Prezentarile implica modelare, texturare, iluminare si rendering. Pretul depinde atat de timpul necesar executiei proiectului cat si de tipul de randare dorita!
Prezentare 3D arhitecturala de exterior de la 200 €
Prezentare 3D arhitecturala de interior de la 250 €
Animatie 3D de la 350 €
   

Cum calculam preturile:

Prezentarile 3D reprezinta proiecte complexe, care de multe ori implica o serie de alte etape pregatitoare sau de postprocesare. In general nu exista doua proiecte la fel, de aceea trebuie sa luam in considerare toate aspectele pentru a oferi pretul final.

In primul rand trebuie sa stim daca aveti nevoie de o singura imagine sau de mai multe sau daca doriti si animatii. Apoi ne intereseaza mediul pe care doriti sa afisati prezentarile (ex: web, print, postere, proiectie etc). In functie de acesta vom stabili dimensiunile in pixeli ale imaginilor finale.

O alta etapa importanta este stabilirea complexitatii scenei, a nivelului de detaliu pe care il doriti si a calitatii finale a imaginilor.

Pretul depinde si de creatia elementelor din proiect. Daca vom realiza creatie pentru diverse elemente ale proiectului sau chiar toata partea creativa pretul poate fi semnificativ mai mare decat in situatia in care dumneavoastra ati stabilit deja aceste aspecte.

In final, pretul va fi decis de timpul estimativ de lucru, de resursele necesare (graficieni, putere de calcul etc) si de numarul de imagini finale pe care le doriti.

Glosar de termeni: