termeni si conditii

Definire termeni

Utilizator, vizitator: persoana privata care viziteaza acest site si/sau utizeaza serviciile noastre.

Partener: persoana fizica sau firma care ne furnizeaza servicii sau care utilizeaza serviciile BOGraphics pe termen lung, prin colaborari sau ca urmare a unui contract comercial.

Drepturi de autor

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea BOGraphics si sunt aparate de legea privind drepturile de autor. Materialele nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara permisiunea BOGraphics. Folosirea imaginilor, textelor, siglelor, layoutului web, precum si a oricaror alte informatii continute in acest site fara acordul BOGraphics intra sub incidenta legilor in vigoare.

Limitarea responsabilitatii

BOGraphics si partenerii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de daune produse ca urmare a utilizarii acestui site, pentru pierderile de date sau informatii rezultate din intarzieri sau alte cauze care nu se afla sub controlul nostru.

Termeni de confidentialitate

Toate informatiile si datele personale primite prin intermediul acestui site raman condfidentiale. Ele ne sunt necesare doar pentru comunicarea pe durata proiectului sau pentru eventuale colaborari ulterioare si nu vor fi utilizate in alte scopuri decat cu acordul dumneavoastra.

Utilizarea site-ului

Utilizatorii site-ului se obliga sa nu desfasoare nici un fel de actiuni de tip cracking, hacking, sau altele similare care pun in pericol buna functionare a site-ului, a serverului si securitatea informatiilor.

Modificari

BOGraphics isi rezerva dreptul de a efectua modificari in termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina, fara o notificare prealabila. Utilizarea site-ului presupune cunoasterea si acceptarea implicita a termenilor si conditiilor noastre.