web design

Fie ca aveti nevoie de un site complet de prezentare sau doriti sa primiti doar niste idei de design, va putem ajua! Avand costuri reduse de realizare si intretinere, un site web prezinta serviciile si produsele dumneavoastra unei game cat mai largi de clienti. In plus, poate deveni cea mai eficienta modalitate de vanzare daca alegeti sa comercializati produsele printr-un magazin online.

De ce aveti nevoie de un site?

In primul rand promovarea serviciilor sau a produselor prin intermediul unui site web este practic cea mai ieftina metoda! Un site este mult mai mult decat o carte de vizita digitala! Acesta poate oferi o experienta inedita vizitatorilor, va aduce clienti noi pe langa metodele conventionale de promovare (print, presa etc).

La realizarea site-urilor web folosim cele mai bune metode pentru ca dumneavoastra sa beneficiai de:

Nu suntem adeptii folosirii de template-uri in site-urile realizate de noi! Suntem constienti de faptul ca fiecare site trebuie sa aiba o imagine distincta si doar astfel isi poate atinge potentialul maxim!

Ce fel de site-uri realizam?

In general ne putem adapta la orice tip de site cerut de dumneavoastra dar avem experienta in urmatoarele domenii:

Ce servicii web oferim?

Ce este optimizarea SEO?

SEO reprezinta prescurtarea de la Search Engine Optimization si reprezinta mecanismul prin care se imbunatateste calitatea si cantitatea traficului venit prin motoarele de cautare folosind cuvinte cheie. In practica, cu cat un site este mai bine optimizat SEO, cu atat paginile acestuia sunt mai usor de gasit pe motoarele de cautare, in special Google.

Optimizarea SEO este un proces foarte important in realizarea unui site, fiind o unealta de marketing esentiala in promovarea acestuia.

Portofoliu web design

Preturi web design

 
  Costurile realizarii unui site web sunt influentate de complexitatea layout-ului, de numarul de pagini si de informatii pe care le va contine si de realizarea elementelor de tip flash sau a scripturilor.
Layout web de la 100 €
Site de prezentare complet de la 200 €
Magazin online de la 400 €